Macarons

Macaron toren

De macaron is niet meer weg te denken in ons assortiment en inmiddels onze eigen favoriet! De macaron is een zeer luxe ‘koekje’ met oneindig veel mogelijkheden op het gebied van smaak, kleur en verpakking. Macarons zijn uitermate geschikt voor bruiloften, recepties of zakelijke bijeenkomsten.

De macaron komt uit 1930 en werd in Parijs geïntroduceerd door de kleinzoon van patissier Ladurée. Zijn eerste macarons bestonden uit twee kleine (amandel)schuimpjes met een ganache vulling. Onze macarons worden gemaakt naar het originele recept van Ladurée.

Kleur & Smaak

Macarons kunnen in iedere kleur of smaak gemaakt worden. Maar de favorieten zijn toch wel chocolade (donkerbruin), mokka (middenbruin), kersen (rood), pistache (groen), aardbei (roze), framboos (karmijn), citroen (geel) en kokos (roomwit).

Verpakking

Een mooie zoetigheid als een macaron verpakken wij graag in stijl. Door de brede keuze verpakkingen, linten en decoraties vinden wij altijd de juiste verpakking voor uw bestelling. De macarons kunnen per stuk verpakt worden maar ook per 2, 5, 8, 16, 24 of 36 stuks.

Macaron met logo, foto of tekst

Zowel de macarons als de verpakkingen kunnen worden bedrukt met een eigen tekst, foto of logo.

Bekijk een kleine impressie van alle mogelijkheden.

Glutenvrij

Macarons worden gemaakt van eiwitten, amandelen en suiker. Er zit dus geen bloem in een macaron en dat maakt de macaron uitstekend geschikt voor mensen met een glutenallergie.

Presentatie

BakeYes heeft tevens prachtige standaards in het assortiment opgenomen om uw macarons mooi te presenteren. Er passen maximaal 235 macarons op deze standaard. Deze standaard is voor een kleine vergoeding te huur of te koop.

Contact

Neem voor meer informatie over alle mogelijkheden contact met ons op.