Macarons met logo

Macarons met logo

Wat is er leuker dan voor uw evenement, vergadering, bruiloft of marketingactie uw macarons perfect aan te laten sluiten op het gekozen thema?

Eetbare afdruk op macarons

BakeYes verwerkt al vele jaren eetbare afdrukken op de zoetigheden. Bedrijven uit heel het land weten ons te vinden om voor hen op maat gemaakte macarons te maken. Uw logo of afbeelding (diameter 2,5 cm) wordt met een speciale foodprinter op suikerpapier geprint.

Macaron standaard

U kunt de macarons prachtig presenteren op de speciaal gemaakte macaron standaard. Er passen maximaal 235 macarons op deze standaard. Deze standaard is voor een kleine vergoeding te huur of te koop.

Verpakking

Een mooie zoetigheid als een macaron verpakken wij graag in stijl. Door de brede keuze verpakkingen, linten en decoraties vinden wij altijd de juiste verpakking voor uw bestelling. De macarons kunnen per stuk verpakt worden maar ook per 2, 5, 8, 16, 24 of 36 stuks.

Ook de verpakking bedrukken we met een eigen tekst of logo. Hierdoor past de verpakking perfect bij de heerlijke macarons met logo. Bekijk een kleine impressie.

Contact

Neem voor meer informatie over alle mogelijkheden contact met ons op.

Macaron Toren  Macarons voor Het Testpanel  Macarons voor Gwen.  Macarons in felle kleuren